Koulutuksia webinaarien muodossa muualla

Tarjolla on runsaasti opetusalan webinaareja erilaisiin digityökaluihin, pedagogiikkaan tai muuhun opettajan työhön liittyen. Yleensä webinaaritallenteet julkaistaan verkossa. Tässä muutama esimerkki, laajempi koonti löytyy Matleena Laakson blogista.

Oppiminen Online

OPH:n rahoittama hanke, jossa ovat mukana HAMK, OAMK ja Omnia. Sivustolla on webinaaritallenteita (ks. Verkkosessiot-valikko) oppimisen TVT-välineistä, pedagogisista malleista, verkostotyöstä ja rikastetusta oppimisesta.

Opettaja verkossa -webinaarit

Länsi- ja Sisä-Suomen AVI järjesti keväällä 2015 ja  2016 TVT- ja some-työkalujen verkkokoulutuksia opettajille, ja niiden tallenteet löytyvät Youtubesta.

KOTEK-hankkeen webinaarisarja tekijänoikeuksista

Koulujen tekijänoikeudet kuntoon -hankkeen tarjoamien tietoiskujen tallenteet julkaistaan avoimesti verkossa ja ne muodostavat jälkeenpäin katseltavan kokonaisesityksen tekijänoikeudesta koulutuksessa.

SITRAn koulutuskeskiviikko

Koulutuskeskiviikko kokoaa kerran kuussa kaikki oppimisesta ja koulutuksesta kiinnostuneet yhteen, nostaa keskusteluun yhden oppimisen tulevaisuuteen liittyvän teeman ja haastaa konkreettisiin tekoihin koulutuksen kehittämiseksi.  Tapahtumaa voi pääsääntöisesti seurata myös webcastina verkossa tai jälkikäteen tallenteelta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s