Averkosta

Averkolla on pitkä historia Centriassa* – onhan se toiminut jo vuodesta 1997. Usealla eri nimellä ja rakenteella tosin: alkuvuodet Averko (lyhenne sanoista avoin verkostoammattikorkeakoulu) toimi useiden ammattikorkeakoulujen yhteistyöverkostona, vuodesta 2004 lähtien itsenäisenä toimijana nimellä Averko – avoin verkkoammattikorkeakoulu kiinteänä osana Centriaa, ja vuodesta 2011 nimellä Averko eOppimiskeskus. Lähes 20 vuotta on tuonut tunnettuutta sekä kansallisesti että kansainvälisesti, ja Averko tunnustetaan verkko-opetuksen laadukkaana tuottajana, kehittäjänä ja tutkijana.

Nyt Averkon toiminta on laajentunut verkko-opintojen tarjoajasta Centrian kokonaisvaltaisen pedagogisen kehittämisen resurssiksi.

Vetovastuussa Averkosta 1.8.2015 lähtien on Anna Pulkkinen, ja tiimiin kuuluvat yliopettaja Irja Leppisaari, koulutusihteeri Nina Lång ja digisuunnittelija Asko Mentu. Digitiimissä mukana ovat lisäksi IT-suunnittelijat Petri Rautiainen ja Jukka Uusimäki, lehtori Paula Santapakka sekä opinto-ohjaaja Satu Hangasmaa. Opiskelijajäsenenkin olemme saaneet mukaan: heitä edustaa konetekniikan opiskelija Markus Kumpumäki. Averko-opintokierrosten pyörittämisen taustatukena häärävät myös Päivi Toikkanen ja Kimmo Hakala Optiman parissa.

* Vuoteen 2012 Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulu

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s